darlinQs  
Kerstspecial
Kleurplaat, kleurplaten
Leuke Spellen
Kinderverhalen
E-cards, ecards, kaarten

copyright

Geen enkele afbeelding op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Schmucki Design.

No ecard on this page may be duplicated or published in any way (electronicaly, mechanicaly or any other way) without permission in writing by Schmucki Design.

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor de gehele website (foto's, recensies, interviews, andere informatie, webontwerp e.d.) geldt:

Copyright 2005 Schmucki Design

Dit houdt in dat niets van deze website zomaar gebruikt mag worden. Toestemming van ontwerpbureau Schmucki Design is nodig.

Het designbureau heeft als maker van de afbeeldingen in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. Schmucki Design beslist dus of een afbeelding openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de ontwerper ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding. Voor publicatie of vermenigvuldiging van een afbeelding is dus toestemming nodig van de ontwerper. In ruil voor die toestemming vraagt de ontwerper meestal een vergoeding.

© 2005-2008 Maya Schmuki, Schmuki